Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g75g135kcal14.2g0g9g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)33g82kcal6.6g0.2g5.6g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g19g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)15g14kcal2.5g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g502kcal50g2.6g32.2g0.2g
Valittu annoskoko158g251kcal25g1.3g16.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna79g126kcal12.5g0.7g8.1g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.8g10.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398