Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 28g3.7kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku 19g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g35g66kcal8.7g0g3.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g26g15kcal0.1g3.9g0g0.4g
Kananmuna, keitetty 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g247kcal24g11.6g11.6g4.2g
Valittu annoskoko158g124kcal12g5.8g5.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna79g62kcal6g2.9g2.9g1.1g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.7g3.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340