Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Maksa naudan 88g115kcal16.1g5.1g3.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g370kcal36.6g16g17.4g2.2g
Valittu annoskoko158g185kcal18.3g8g8.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna79g92kcal9.2g4g4.4g0.6g
Arvot/100g100g117kcal11.6g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632