Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g15g53kcal7.9g4.5g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g94g25kcal1.2g3.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g203kcal19g19g4.4g2.6g
Valittu annoskoko158g102kcal9.5g9.5g2.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna79g51kcal4.8g4.8g1.1g0.7g
Arvot/100g100g64kcal6g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630