Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 28g32kcal6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Lanttu 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)23g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.8g1.5kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g124kcal14.4g9g2.4g2.8g
Valittu annoskoko159g62kcal7.2g4.5g1.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna79g31kcal3.6g2.3g0.6g0.7g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280