Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)66g73kcal8.1g1.2g3.9g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 13g4.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g220kcal18.2g16.8g8.2g3.2g
Valittu annoskoko159g110kcal9.1g8.4g4.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna79g55kcal4.6g4.2g2.1g0.8g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201