Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)5.6g12kcal0.7g0g1g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]40g43kcal5.8g0.4g2g0g
Omena, keskikokoinen 200g28g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )17g8.5kcal0.1g2g0g0.1g
Oltermanni, perinteinen11g41kcal2.8g0g3.3g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 11g8.4kcal0.1g1.7g0g0.1g
Makaroni, pasta 25g81kcal2.5g16.5g0.3g0.8g
Rypsiöljy 18g160kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g749kcal24.2g50.6g49.4g3g
Valittu annoskoko159g375kcal12.1g25.3g24.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna79g187kcal6.1g12.7g12.4g0.8g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607