Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g13g72kcal0.1g0.1g7.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.6g7.9kcal0.2g1.4g0g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g35kcal1g6.4g0.2g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 52g17kcal1.5g1g0.3g1.8g
Sipuli 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g10g35kcal2.2g0.1g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 21g7.1kcal0.6g1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g498kcal18.4g40.4g26.4g9.2g
Valittu annoskoko159g249kcal9.2g20.2g13.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna79g125kcal4.6g10.1g6.6g2.3g
Arvot/100g100g157kcal5.8g12.7g8.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439