Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)125g80kcal4g6g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Oivariini, 60 (100g)4.7g26kcal0g0g2.8g0g
Pinaatti 24g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g253kcal9.8g19.4g14.8g1g
Valittu annoskoko159g126kcal4.9g9.7g7.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna79g63kcal2.5g4.9g3.7g0.3g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727