Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g38g36kcal7.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ranskankerma, Ingman13g34kcal0.3g0.5g3.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g202kcal17g7.2g11.2g1.8g
Valittu annoskoko159g101kcal8.5g3.6g5.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna79g51kcal4.3g1.8g2.8g0.5g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080