Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g63g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g207kcal1.3g1.9g22g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g463kcal5.6g10.8g44.8g3.6g
Valittu annoskoko159g232kcal2.8g5.4g22.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna79g116kcal1.4g2.7g11.2g0.9g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750