Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g20g144kcal0g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)228g34kcal4.6g2.3g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g401g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Katkarapu 361g247kcal52g0g4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 401g1322kcal8g12g140.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g3816kcal146.6g83g323.2g5.2g
Valittu annoskoko1580g1908kcal73.3g41.5g161.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna790g954kcal36.7g20.8g80.8g1.3g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678