Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha416g691kcal79.1g0g41.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g333g83kcal4.3g14g0.7g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g250g842kcal31.2g167.9g5g15g
Kananmuna kuorineen punnittu227g285kcal24.9g0.7g20.4g0g
Persilja50g6kcal0.7g0.5g0.1g4g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta42g190kcal16.7g0g13.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g83g21kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )13g112kcal0g0g12.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g4555kcal317g384.2g188g45g
Valittu annoskoko1580g2277kcal158.5g192.1g94g22.5g
Annoskoko puolitettuna790g1139kcal79.3g96.1g47g11.3g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401