Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)536g858kcal101.9g0g48.3g0g
Punajuuri 358g137kcal3.6g24.7g0.7g8.9g
Kaali, valkokaali143g30kcal1.7g4.9g0.3g3g
Pavut,ruskeat suolaliemess122g122kcal8.6g18.2g1.5g26.3g
Peruna, keskikokoinen 60g215g129kcal3.2g27.9g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g11g97kcal0g0g10.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g89g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Chili paprika punainen3.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g2840kcal241.2g169.8g124.4g87.2g
Valittu annoskoko1580g1420kcal120.6g84.9g62.2g43.6g
Annoskoko puolitettuna790g710kcal60.3g42.5g31.1g21.8g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259