Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g563g197kcal9g38.8g0.6g7.9g
Tomaattimehu Valio375g75kcal3.8g15g0g0g
Kalaliemikuutio 4.1g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g5.6g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.3g10.5g0g
Katkarapu 203g139kcal29.2g0g2.2g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g214g203kcal17.1g29.9g1.5g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3162g1629kcal124.8g189.6g38.4g52.6g
Valittu annoskoko1581g814kcal62.4g94.8g19.2g26.3g
Annoskoko puolitettuna790g407kcal31.2g47.4g9.6g13.2g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378