Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g584g350kcal8.8g75.9g0.6g5.3g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Naudanpaisti 467g518kcal101.1g0g12.1g0g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 16g145kcal0g0g16.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.8g10kcal0.5g1.9g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.8g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3164g2200kcal226.8g172.6g64.8g15.8g
Valittu annoskoko1582g1100kcal113.4g86.3g32.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna791g550kcal56.7g43.2g16.2g4g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393