Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 7.7g24kcal0.7g1g1.8g0.1g
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Parsakaali pakaste Rainbow210g42kcal6.3g4.2g0g5.3g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g105g318kcal25.2g50.9g1.2g12.1g
Flora ruokakerma 15%49g74kcal1g1.2g7.4g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g3.5g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3164g1239kcal70.4g127.2g49.4g40.4g
Valittu annoskoko1582g620kcal35.2g63.6g24.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna791g310kcal17.6g31.8g12.4g10.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798