Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss438g123kcal5.7g21.5g1.3g13.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%350g385kcal9.5g9.5g35g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto117g327kcal22.2g0g25.7g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)292g978kcal35.3g191.8g6.7g20.4g
Tonnikala vedessä 350g366kcal78.6g0g5.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3164g4976kcal302.6g445.6g218g67g
Valittu annoskoko1582g2488kcal151.3g222.8g109g33.5g
Annoskoko puolitettuna791g1244kcal75.7g111.4g54.5g16.8g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047