Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)400g2879kcal0g0g319.9g0g
Sokeri 383g1552kcal0g382.1g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g110g187kcal16.5g0g13.2g0g
Siirappi, tumma18g58kcal0g13.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta650g2339kcal84.5g454.8g13.6g22.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g14222kcal202g1748g693.4g45.4g
Valittu annoskoko1584g7111kcal101g874g346.7g22.7g
Annoskoko puolitettuna792g3556kcal50.5g437g173.4g11.4g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740