Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore901g252kcal5.4g50.4g1.8g22.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g225g88kcal7.4g7g3.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g360kcal6.1g6.1g33.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu105g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g2338kcal106.6g127.6g149.8g45g
Valittu annoskoko1584g1169kcal53.3g63.8g74.9g22.5g
Annoskoko puolitettuna792g585kcal26.7g31.9g37.5g11.3g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727