Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 730g855kcal126.2g0g38.7g0g
Sipuli 169g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Korppujauho 56g206kcal5.9g42.1g0.6g3g
Kananmuna 50g(kpl)180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 337g1197kcal6.3g8.9g128.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g112g1011kcal0g0g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g7092kcal320.6g119.2g592.4g11.8g
Valittu annoskoko1584g3546kcal160.3g59.6g296.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna792g1773kcal80.2g29.8g148.1g3g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095