Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.5g1g12g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g168g655kcal0.3g162.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 468g1605kcal47.7g327.4g5.6g16.4g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g35kcal0.3g7.6g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 264g376kcal33g0.8g27g0g
Rypsiöljy 162g1432kcal0g0g161.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g8634kcal170.8g1091.4g391.6g57g
Valittu annoskoko1584g4317kcal85.4g545.7g195.8g28.5g
Annoskoko puolitettuna792g2158kcal42.7g272.9g97.9g14.3g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257