Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai310g1086kcal37.2g220.4g6.5g9.3g
Sokeri 304g1236kcal0g304.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 29g106kcal5.3g3.2g6.2g8.7g
Voi 179g1299kcal2.1g0.7g145.6g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)239g134kcal20.3g11.9g0.5g0g
Pätkis, 18g129g632kcal4.6g78.6g32.2g0g
Kananmuna kuoreton 197g281kcal24.6g0.6g20.2g0g
Taloussuklaa, Fazer119g615kcal4.7g66.8g35.8g6.3g
Voi 60g433kcal0.7g0.2g48.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g11731kcal200.2g1393.8g591g48.8g
Valittu annoskoko1584g5866kcal100.1g696.9g295.5g24.4g
Annoskoko puolitettuna792g2933kcal50.1g348.5g147.8g12.2g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319