Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g859g945kcal68.7g171.8g0g43g
Punajuuri, keitetty, suolaton 603g236kcal6.1g42.4g1.2g15.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 68g600kcal0g0g67.8g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Riisijauhoseos, gluteeniton 45g158kcal1.1g36.4g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g3906kcal153.4g505.6g138.6g121.4g
Valittu annoskoko1584g1953kcal76.7g252.8g69.3g60.7g
Annoskoko puolitettuna792g977kcal38.4g126.4g34.7g30.4g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390