Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 678g516kcal12.7g105g1.4g6.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)18g130kcal0.1g0.1g14.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g180g342kcal27g0g27g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g36g101kcal6.8g0g7.9g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g2212kcal95g216.6g101.6g15.8g
Valittu annoskoko1584g1106kcal47.5g108.3g50.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna792g553kcal23.8g54.2g25.4g4g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770