Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1501g1682kcal330.3g0g45g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 60g42kcal0.8g6.8g0.8g2.3g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g9g31kcal0.9g6.8g0.2g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Curryjauhe (-), annos 5g1.5g4.9kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g3590kcal667.2g36.6g94g12.4g
Valittu annoskoko1584g1795kcal333.6g18.3g47g6.2g
Annoskoko puolitettuna792g897kcal166.8g9.2g23.5g3.1g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485