Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli591g1005kcal76.8g14.8g70.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g331g139kcal32.4g1.3g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g95g61kcal3.3g0.2g23.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g118g863kcal1.2g1.2g94.6g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g236g984kcal193.9g16.5g14.2g2.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore47g12kcal0g4.3g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 12g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)142g497kcal19.9g79.4g9.5g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g7118kcal655g235.4g426.2g36g
Valittu annoskoko1584g3559kcal327.5g117.7g213.1g18g
Annoskoko puolitettuna792g1780kcal163.8g58.9g106.6g9g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915