Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 800g127kcal6g16g0.8g16g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Nokkonen 32g14kcal1.9g0.4g0.2g1.3g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8g21kcal1g1g1.4g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g160g27kcal2.6g4.3g0g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g986kcal30g77g54.8g51.2g
Valittu annoskoko1584g493kcal15g38.5g27.4g25.6g
Annoskoko puolitettuna792g247kcal7.5g19.3g13.7g12.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738