Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 5051g802kcal37.9g101g5.1g101g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1515g308kcal9.1g57.6g4.5g21.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1010g273kcal13.1g48.5g2g17.2g
Nokkonen 202g88kcal11.9g2.6g1.4g8.3g
Oliiviöljy 152g1340kcal0g0g151.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)51g131kcal6.6g6.1g9.1g0.2g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g1010g172kcal16.2g27.3g0g13.6g
Vesi, vesijohtovesi 1010g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6226kcal189.6g486.2g347.2g323g
Valittu annoskoko10000g3113kcal94.8g243.1g173.6g161.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1557kcal47.4g121.6g86.8g80.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738