Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä140g105kcal5.7g17.5g1.1g4.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g245g233kcal49g0g1.7g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g105g68kcal1.7g15.7g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g14g39kcal2.8g0.7g2.8g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl7g43kcal0.4g3.3g3.1g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g5.2g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow14g49kcal1.1g10.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3171g1142kcal122.2g98g24g9.4g
Valittu annoskoko1586g571kcal61.1g49g12g4.7g
Annoskoko puolitettuna793g286kcal30.6g24.5g6g2.4g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351