Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 506g385kcal9.5g78.5g1g5.1g
Purjosipuli 62g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g225g119kcal12.8g11.9g2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton84g152kcal3.8g4.6g12.7g3.4g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g32g38kcal0.8g1.9g2.8g0.5g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3177g1420kcal56.2g196.8g37.2g21.4g
Valittu annoskoko1589g710kcal28.1g98.4g18.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna794g355kcal14.1g49.2g9.3g5.4g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035