Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi32g68kcal2.8g12.3g1g8.8g
Vesi, vesijohtovesi 877g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 439g334kcal8.2g68g0.9g4.4g
Hirvenjauheliha oma saalis219g246kcal48.2g0g6.6g0g
Rypsiöljy 22g194kcal0g0g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g1683kcal118.4g160.6g60.8g26.4g
Valittu annoskoko1589g841kcal59.2g80.3g30.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna795g421kcal29.6g40.2g15.2g6.6g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467