Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki75g42kcal6.4g3.7g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti6.7g33kcal1.7g2.2g1.9g1.9g
Soijajauho rasvainen 6g28kcal2.1g1.4g1.4g0.7g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 53g199kcal14.6g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g651kcal53.6g15.4g41.6g5.2g
Valittu annoskoko159g326kcal26.8g7.7g20.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna80g163kcal13.4g3.9g10.4g1.3g
Arvot/100g100g205kcal16.9g4.8g13.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595