Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)106g763kcal0.1g0.1g84.8g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 30g86kcal4.7g0.1g7.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g1708kcal9.6g3.4g184.8g0g
Valittu annoskoko159g854kcal4.8g1.7g92.4g0g
Annoskoko puolitettuna80g427kcal2.4g0.9g46.2g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1.1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435