Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g129g203kcal28.2g0g9.2g0g
Ruskea suuruste, Maizena4.7g18kcal0g4.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g470kcal58g11.6g19g2g
Valittu annoskoko159g235kcal29g5.8g9.5g1g
Annoskoko puolitettuna80g118kcal14.5g2.9g4.8g0.5g
Arvot/100g100g148kcal18.2g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449