Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit60g124kcal9g1.3g9.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)39g16kcal0.7g3.2g0g0.5g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g30g105kcal3.9g21.6g0.4g0.7g
Juustodippi, Pirkka 300g30g39kcal0.9g0.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g568kcal29g53.2g26.4g2.4g
Valittu annoskoko159g284kcal14.5g26.6g13.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna80g142kcal7.3g13.3g6.6g0.6g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217