Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 13g40kcal3g5.7g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 17g5.3kcal0.2g0.8g0g0.5g
Herne, pakaste (rainbow)25g21kcal1.5g3.7g0g0.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g6.3g9kcal1.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g203kcal12.4g23.8g5.2g5.2g
Valittu annoskoko159g101kcal6.2g11.9g2.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna80g51kcal3.1g6g1.3g1.3g
Arvot/100g100g64kcal3.9g7.5g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520