Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste22g5.7kcal0.2g1g0.1g0.5g
Hk, sininen lenkki 580g32g73kcal3.2g2g5.7g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.6g1.8kcal0g0.3g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla5.5g21kcal0.1g0.1g2.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g306kcal9.2g21g19.6g2g
Valittu annoskoko159g153kcal4.6g10.5g9.8g1g
Annoskoko puolitettuna80g77kcal2.3g5.3g4.9g0.5g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.6g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050