Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 51g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Aura Gold homejuusto, Valio13g43kcal2.5g0g3.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g1.4g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.1g2.4kcal0g0.5g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g174kcal10.8g5.8g11g3g
Valittu annoskoko159g87kcal5.4g2.9g5.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna80g44kcal2.7g1.5g2.8g0.8g
Arvot/100g100g55kcal3.4g1.8g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675