Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g70g140kcal14g0g9.1g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl6.6g19kcal0.2g0.2g2g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix9g4.7kcal0.1g0.9g0g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Coctailkurkku, Pirkka2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g453kcal29.6g8.2g32.6g0.6g
Valittu annoskoko159g226kcal14.8g4.1g16.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna80g113kcal7.4g2.1g8.2g0.2g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832