Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl39g12kcal1.8g0.7g0.1g0.6g
Porkkana 32g10kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio15g41kcal2.8g0g3.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.7g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g151kcal10g7g8.4g3g
Valittu annoskoko159g76kcal5g3.5g4.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna80g38kcal2.5g1.8g2.1g0.8g
Arvot/100g100g47kcal3.1g2.2g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773