Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni atria18g62kcal2.7g0g5.3g0g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g490kcal40.8g11.4g29.8g1.4g
Valittu annoskoko159g245kcal20.4g5.7g14.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna80g123kcal10.2g2.9g7.5g0.4g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731