Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g68kcal5.3g0.4g5.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g56g12kcal0.6g2.5g0g1.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Seiti fileitä Findus38g26kcal6g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g19g15kcal0.5g0.8g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g316kcal25.6g9.8g19.4g2.8g
Valittu annoskoko160g158kcal12.8g4.9g9.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna80g79kcal6.4g2.5g4.9g0.7g
Arvot/100g100g99kcal8g3.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168