Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 33g76kcal6.3g0g5.7g0g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä21g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Keittojuurekset, apetit21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g13g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g258kcal15g13.6g15.8g4.8g
Valittu annoskoko160g129kcal7.5g6.8g7.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna80g65kcal3.8g3.4g4g1.2g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.3g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345