Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g44g58kcal9.2g0g2.2g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g44g87kcal8.7g0g5.7g0g
Margariini, Pirkka0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli11g33kcal0.4g0.5g3.3g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g437kcal38g2.8g30g0.2g
Valittu annoskoko160g219kcal19g1.4g15g0.1g
Annoskoko puolitettuna80g109kcal9.5g0.7g7.5g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.9g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720