Tuiren karppirieska

Vatkaa rahka ja munat sekaisin.

Kuivat aineet keskenään, näihin lisätään leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet rahka-muna seokseen ja vatkaa tasaiseksi, lisää öljy.

Paista 200 ast. noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 5112 grammaa

Cati
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muna, annos 60g21g18kcal1.6g0.2g1.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g16g10kcal1.7g0.7g0g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g16g9kcal1.4g0.9g0.1g11.4g
Auringonkukansiemen 8.5g50kcal1.9g1.1g4.2g0.5g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala2.4g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.2g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen7.8g22kcal2.3g0.2g1.3g2.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.7g0.5kcal0.1g0g0g4g
Kurpitsansiemenet, kuivattu10g54kcal2.5g1.8g4.6g0.4g
Sesamsimenet (Gogreen)3.8g22kcal0.7g0.9g1.9g0.4g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki10g8kcal1.3g0.2g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g437kcal28.6g16g30g38.6g
Valittu annoskoko160g219kcal14.3g8g15g19.3g
Annoskoko puolitettuna80g109kcal7.2g4g7.5g9.7g
Arvot/100g100g137kcal8.9g5g9.4g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120324