Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 38g40kcal3.2g5.3g0.1g2.6g
Tomaattimurska 30g8.8kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)3g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Harissa 1 annos = 30 g2.2g6.3kcal0.2g1.2g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz2.2g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g281kcal19.2g21g11.8g7.8g
Valittu annoskoko160g141kcal9.6g10.5g5.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna80g70kcal4.8g5.3g3g2g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468