KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g75g105kcal12g1.9g5.6g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 45g65kcal1.5g14.3g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g38g26kcal1.2g4.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g402kcal29.8g41.8g12.6g0.6g
Valittu annoskoko160g201kcal14.9g20.9g6.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna80g101kcal7.5g10.5g3.2g0.2g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396