Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 12g53kcal2.5g0g4.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 21g7.4kcal1g0.4g0.1g0.5g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Spagetti 7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g188kcal9g12.8g10.6g2.4g
Valittu annoskoko160g94kcal4.5g6.4g5.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna80g47kcal2.3g3.2g2.7g0.6g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143