Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)25g5kcal0g1.6g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)50g449kcal0g0g49.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g3.8g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g930kcal0.8g5.8g99g0.4g
Valittu annoskoko160g465kcal0.4g2.9g49.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna80g233kcal0.2g1.5g24.8g0.1g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.8g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423